Call Me Old Fashioned But I Like My Women Dating Advice – 15 Signs She Might Be A Player

You are searching about Call Me Old Fashioned But I Like My Women, today we will share with you article about Call Me Old Fashioned But I Like My Women was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic Call Me Old Fashioned But I Like My Women is useful to you.

Dating Advice – 15 Signs She Might Be A Player

Som fyre ved vi, at kvinder kan være komplicerede og vanskelige. Husk på, at de fleste kvinder ikke er ude efter at spille spil, og bare er gode, velmenende piger. Mange fyre ved dog alt for godt, at spillerpiger er derude. Lad os sige, at du har mødt en ny, og at tingene ser ud til at gå godt. Hun er smart, sjov, sexet og virker som en fantastisk fangst. Men der er en mærkelig nagende følelse af, at du ikke helt kan sætte fingeren på det. Noget virker bare ikke rigtigt. Måske ser nogle af hendes historier ikke ud til at hænge sammen, eller der har været en smule mistænkelig adfærd. I parforhold er det altid en god idé at stole på dine instinkter, men omvendt er det vigtigt at have fakta, før du foretager dig nogle drastiske handlinger. Kan du bare læse for meget i tingene, eller kan det være, at den pige, du dater, måske er en spiller? Her hjælper vi dig med at finde ud af, om hun er legitim, eller om hun ikke er alt, hvad hun ser ud til.

Hvad er en spiller?

Før vi kan finde ud af, om hun er en spiller, skal vi først definere præcis, hvad en spiller er. Dette kan betyde et par forskellige ting, men i virkeligheden er en spiller en pige, der spiller spil med dine følelser og altid er på udkig efter at “bytte op”. De spil, hun spiller, kan variere, men det handler i virkeligheden bare om at holde dig rundt for at underholde hende, indtil hun møder en, hun kan lide mere. Nogle kvinder er gode til at bruge masser af tricks til at få os mænd viklet om deres finger, og så tabe os som en død fisk, så snart de finder en anden. Spillerpiger er ofte meget kloge og tilpasser sig til at manipulere dig eller lader som om de holder af dig for at få det, de vil have. Hun kunne endda i hemmelighed se andre mennesker, mens hun får dig til at tro, at du er den eneste. At se flere mennesker på én gang gør hende ikke automatisk til en spiller, bare så hun ikke skjuler det faktum. Det handler mere om ærlighed og hensigt.

Hvad får Player Girls til at tikke?

En spillerpiges største motivation er, at hun ikke ønsker at være alene selv i et par korte øjeblikke. Der er også hendes irrationelle behov for at have masser af mandlig opmærksomhed hele tiden. Typisk vil de have flere interesserede fyre, der “kredser” rundt og prøver at vinde hende. Hun spiller lige nok med til at holde dem rundt, men opfører sig også på afstand, som om de “bare er venner”.

Nu hvor vi ved, hvad en spillerpige er, så lad os tage et kig på nogle afslørende tegn, som vi skal holde øje med.

1- Hun flirter med andre fyre foran dig

Dette burde være som en advarselssirene på en atomubåd. Prøv ikke at overreagere og giv hende lidt fordel af tvivlen. Du er måske over at analysere situationen og se noget, der ikke rigtig er der. Måske er hun bare sød. Men hvis du er sikker på, at hun virkelig flirter med en anden fyr, er her hvad du skal gøre. Vær ikke idiot, opfør ikke uhøfligt eller lav en scene. Selvom hun er en spiller, kan ord komme rundt, hvis du reagerer dårligt. Frem for alt hold dig kold. Bare tag din mobiltelefon, dine nøgler og din værdighed, rejs dig og gå. Spil det sejt, og find bare en undskyldning for, at du har glemt, at der er et sted, du skal være. Prøv at forlade det med ynde og ikke lave en scene. Men lad os være ærlige, hvis en pige åbenlyst ville gøre dette foran dig, så har I to ikke rigtig meget af en fremtid sammen.

2- Hun kommer ofte for sent og har mange svage undskyldninger

Mange piger er bare konstant forsinket eller skællet. Når alt kommer til alt, tager det tid at se fantastisk ud, ikke sandt. Men hvis hun hele tiden er virkelig forsinket, slet ikke dukker op eller altid flytter i sidste øjeblik med virkelig svage undskyldninger, er det et dårligt tegn. Hvis hendes undskyldninger bare ikke hænger sammen eller skaber scene, kan det være, fordi de ikke er sande.

3- Hun vil droppe dig for sine venner med det samme

Du har måske lavet planer med i god tid, men så aflyser hun dagen for din store date. Medmindre hun har en rigtig god undskyldning, så ville jeg tage det som et dårligt tegn. Måske bad en anden fyr hende ud i sidste øjeblik, så hun droppede dig. Dette er et almindeligt tema for spillerpiger. De er ofte meget usikre og kan ikke stå for tanken om at være alene. Selvom de ikke rigtig kan lide en fyr, vil de holde ham omkring som en slags “hold over kæreste”, indtil de møder en, de kan lide mere. Så hvis hun vil bryde planer med dig i sidste øjeblik for at se sine venner, så er hun sandsynligvis ikke så vild med dig. I denne situation er det bedst at komme videre.

4- Hun introducerer dig som en ven

Hvis du kun har været kærester i kort tid, kan det være normalt, at hun fortæller folk, at du er venner. Hun vil dog ikke sige ting til folk som “nej, vi er bare venner”. Det er dødens kys. På trods af, hvad film og anden popkultur har fået dig til at tro, er der ingen mulighed for at undslippe vennezonen. Tænk på dette som et socialt sort hul, hvorfra der er meget lidt håb om at vende tilbage. Hvis du finder dig selv fastlåst i vennezonen, er det bedst bare at skære ned på dine tab og møde en ny. Husk på, at en ægte spillerpige altid ville have mindst et par “vennezone”-mænd rundt for at holde hende med selskab til enhver tid.

5- Hendes venner dukker pludselig op på din date

Hvis du er ude på, hvad du forstod som en date, er det muligt, at du tilfældigvis kan støde på et par af hendes venner. I denne situation er det bedst bare at være venlig og gå med strømmen. Når alt kommer til alt, hvis du kan vinde over hendes venner, så kan det også øge dine chancer for at vinde hende. På den anden side, hvis det ser ud til, at dette sker, hver gang I er sammen, kan det være efter hendes design. Hun har måske planlagt dette som en måde at undgå, at I to skal bruge tid sammen. Dette kan være et stort tegn på, at hun bare vil være venner, men du skal bruge flere oplysninger for at foretage det opkald.

Der er en anden populær variant af dette, som nogle piger ofte bruger. Hvis de i sidste øjeblik spørger, om de må tage en ven med, eller bare dukker op med en, der kunne være et dårligt tegn. Hvis vennen er en anden fyr, så er det stort set slut mellem jer to. Hun er enten bare fuldstændig uvidende eller spiller faktisk spil med dig.

6- Tal meget om andre fyre eller ekskærester

Dette er endnu et advarselsflag at holde øje med. Det er indlysende, at hvis en pige konstant taler om sin eks, er hun måske ikke over ham. Men hvad nu hvis en pige konstant taler om andre fyre? Jeg plejede at være venner med denne pige, som vi vil kalde Shaunda. Det eneste, hun nogensinde talte om, var alle de fyre, hun har datet, og hver eneste af hendes historier startede med “denne fyr, jeg plejede at date…”. Det så ud til, at hun havde datet et væld af fyre, men aldrig syntes at have en kæreste. Hun var meget attraktiv, så hun kunne sagtens have, hvis hun ville. Med tiden blev det tydeligt, at Shaunda var lidt af en spiller. Hun havde altid brug for at have mange fyre omkring sig og syntes altid at være på udkig efter den næste “trade-up”.

7- Hun har ofte brug for alenetid

Dette gælder normalt kun, hvis du allerede har været ude med en pige et par gange. Når du har planer (eller prøver at lægge planer), siger hun noget, som om hun har for travlt og bare har brug for lidt tid for sig selv? Så forsikrer hun dig om, at hun virkelig gerne vil se dig snart igen. Det kan være, at hun virkelig har brug for lidt nedetid, men det kan være et spil, hun spiller. Måske vil hun ikke miste dig helt, fordi hun kan lide at have fyre i nærheden til at være opmærksomme på hende. Men hun ønsker faktisk ikke at være i et forhold med dig og byder bare sin tid, indtil hun møder en anden.

8- Virker altid “overdrevent travlt”, skæv eller vil ikke forpligte sig til planer

Dette er et andet almindeligt pigetrick. Du vil gerne lægge planer med hende, men hun opfører sig altid, som om hun bare har travlt med aftensmaden på meget uspecifikke, tilsyneladende ligegyldige måder. Det er muligt, at hun har et meget krævende job eller virkelig har nogle legitime grunde. Dette er dog selve arten af ​​de typer tricks, som spillere piger bruger. De har undskyldninger, der kunne være legitime, og det er meget svært at have en specifik instans, som du kan kalde dem ud på.

9-“Ring til mig for at bekræfte”

Efter min mening kan dette være det smarteste, mest snedige og djævelske trick, som spillerpiger bruger. Den er så genial, at man næsten må beundre den for dens kreativitet. “Hvad er det… vil du se mig på torsdag? Jeg er ret sikker på, at jeg kan klare det, men ring bare til mig for at bekræfte”. Hvis en pige nogensinde sagde til dig, da du bad hende ud, så er du enten bare blevet voldsomt blæst af eller bliver placeret i et “holdemønster” som en backup, hvis der ikke skulle komme noget bedre. Det, der gør dette så kreativt, er, at hvis der dukker noget bedre op, så har hun det let. Hun har dog stadig mulighed for at se dig, hvis intet andet bliver til noget. I enhver situation som denne er det vigtigt at prøve at tage den store vej. Vær ikke uhøflig eller opfør dig som en fjols. Spil det i stedet sejt. Måske bare sige: “Jamen, det lyder godt”. Så dagen efter sms’er hende for at sige, at DU havde fundet noget op og ikke vil kunne se hende som planlagt.

10- Afbryder datoer i sidste øjeblik

I lighed med nummer 3, hvis hun vil bryde planer med dig i sidste øjeblik (og med en meget spinkel undskyldning), kunne det tyde på, at hun er en spiller. Det kan være, at hun slet ikke er interesseret i at date dig. Men hvis hun fortæller dig, at hun virkelig gerne vil ud med dig engang, så er det sandsynligt, at hun bare spiller spil.

11-Indleder aldrig kontakt eller datoer

Hvis du skal gøre alt arbejdet for at indlede kontakt eller aftale datoer, så er det ikke et godt tegn for det forhold. Tænk, hvis en af ​​dine veninder opførte sig sådan. Man skulle altid ringe til dem, ellers hørte man aldrig fra dem. Det venskab ville nok ikke vare for længe, ​​og det samme gør sig gældende her. Indrømmet, at nogle piger har mere gammeldags ideer om, at fyren tager føringen. Men dette gælder normalt kun i begyndelsen af ​​forholdet. Når du først har været ude et par gange, er det rimeligt at forvente, at hun tager initiativ til at ringe, sende sms’er eller have lyst til at se dig.

12- Cheesy undskyldninger

Hvis du konstant hører noget af følgende fra en pige, du har set, så vær forsigtig. “Min telefon døde”, “undskyld, jeg glemte vores planer”, “Jeg fik… travlt”, “måske næste gang”, “undskyld, du har det sådan”. Hun kunne bare prøve at give dig hint om, at hun ikke er til dig, eller hun kunne spille spil.

13- Viser ikke hengivenhed

Hvis du bliver ved med at gå ud med en pige, er det kun naturligt, at I to ville være kærlige. Men hvis det altid ser ud til, at du skal igangsætte alt, kan det være et dårligt tegn.

14- Taler kun om sig selv

Denne kommer virkelig til kernen af, hvad der motiverer en pige, der nyder at spille spil. Det handler i virkeligheden om egoisme. Hun er virkelig ligeglad med de fyre, hun leder efter, og er egentlig bare interesseret i, hvad det giver hende. Hvis hun konstant taler om sig selv og generelt virker selvoptaget, kan det være et dårligt tegn på, hvad der kommer.

15- bringer dig ikke omkring hendes venner

Dette er et klassisk tegn på, at du er lead-on. Det er et dårligt tegn, hvis du har set en pige i et stykke tid, men aldrig har mødt nogen af ​​hendes venner. Tager hun dig nogensinde rundt med sine venner eller inviterer dig til sociale arrangementer med sine venner? Hvis svaret er nej, er det fordi hun ikke vil have dig til at møde dem. Det er sandsynligt, at hun bare ser dig som “hold-over”-materiale, indtil der kommer nogen bedre. På samme måde er det et dårligt tegn, hvis hun ikke ønsker at gå nogen steder offentligt med dig, hvor hun kan støde på folk, hun kender.

Afslutningen

Os fyre må tåle meget i vores søgen efter kærlighed. Selv når vi har de bedste intentioner, er det muligt, at pigen måske ikke er på farten. Som jeg nævnte før, vær ikke paranoid og antag bare, at alle piger er sådan. De fleste kvinder derude er bare anstændige mennesker, der ønsker at møde nogen. Men vær på udkig efter spillerpiger. De kan være uhøflige, hjerteløse og ville sandsynligvis droppe dig på et sekund, hvis der kom noget bedre. Spillerpiger opfører sig normalt på denne måde ud fra en dyb usikkerhed og overfladiskhed. Men den virkelige grund til, at en pige behandler dig sådan, er, at du lader hende det. Min personlige datingfilosofi, som jeg forsøger at understrege, er enkel. Lige meget hvad der sker, så spil det cool. Vær ikke en varm i hovedet idiot. I stedet, hvis en pige behandler dig sådan, skal du bare lade være med at ringe til hende. Du kan ikke redde det forhold, men du kan redde din værdighed. Jeg ved, jeg har sagt dette før. Der er over 6 milliarder mennesker på kloden. Det betyder, at dine odds for at møde en ny er ret gode.

Video about Call Me Old Fashioned But I Like My Women

You can see more content about Call Me Old Fashioned But I Like My Women on our youtube channel: Click Here

Question about Call Me Old Fashioned But I Like My Women

If you have any questions about Call Me Old Fashioned But I Like My Women, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article Call Me Old Fashioned But I Like My Women was compiled by me and my team from many sources. If you find the article Call Me Old Fashioned But I Like My Women helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles Call Me Old Fashioned But I Like My Women

Rate: 4-5 stars
Ratings: 1321
Views: 36257462

Search keywords Call Me Old Fashioned But I Like My Women

Call Me Old Fashioned But I Like My Women
way Call Me Old Fashioned But I Like My Women
tutorial Call Me Old Fashioned But I Like My Women
Call Me Old Fashioned But I Like My Women free
#Dating #Advice #Signs #Player

Source: https://ezinearticles.com/?Dating-Advice—15-Signs-She-Might-Be-A-Player&id=7249898